Hoofdgerechten

Vleesgerechten
Gebakken tournedos
Gebakken malse biefstuk
Gebakken ossenhaaspuntjes
Ribeye vd Grill
Warme sauzen
Pepersaus
Champignonroomsaus
Kruidenboter
Visgerechten
MOSSELEN (indien voorradig)
-natuur
-witte wijn
-knoflookroom
Tongscharfilet met witte wijnsaus en garnaaltjes
Gebakken Zeetong met tartaarsaus
Lotte met preisaus en puree
Vispannetje (5 soorten vis) uit de oven
Sliptongetjes met tartaarsaus
Gefrituurde calamaris
Gebakken kabeljauw met mostersaus
Kabeljauw florentine (ovenschotel met kabeljauw op een bedje van spinazie, onder tomaat en witte wijnsaus en gegratineerd met kaas
Gestoomde kabeljauw met beurre blanc
Gebakken paling
(momenteel als suggestie)
Paling in de room (momenteel als suggestie)
Scampi v/d Chef (pernodroomsaus)
Vissershuis Plateau met gamba's, calamaris, krabbenpoten, garnaaltjes frietjes, stokbrood, knoflookmayo, rouille en een salade.