Hoofdgerechten
Vleesgerechten | |
Gebakken tournedos | |
Gebakken malse biefstuk | |
Gebakken ossenhaaspuntjes | |
Ribeye vd Grill | |
Warme sauzen | |
Pepersaus | |
Champignonroomsaus | |
Kruidenboter | |
Visgerechten | |
MOSSELEN (indien voorradig) -natuur -witte wijn -knoflookroom | |
Tongscharfilet met witte wijnsaus en garnaaltjes | |
Gebakken Zeetong met tartaarsaus | |
Lotte met preisaus en puree | |
Vispannetje (5 soorten vis) uit de oven | |
Sliptongetjes met tartaarsaus | |
Gefrituurde calamaris | |
Gebakken kabeljauw met mostersaus | |
Kabeljauw florentine (ovenschotel met kabeljauw op een bedje van spinazie, onder tomaat en witte wijnsaus en gegratineerd met kaas | |
Gestoomde kabeljauw met beurre blanc | |
Gebakken paling (momenteel als suggestie) | |
Paling in de room (momenteel als suggestie) | |
Scampi v/d Chef (pernodroomsaus) | |
Vissershuis Plateau met gamba's, calamaris, krabbenpoten, garnaaltjes frietjes, stokbrood, knoflookmayo, rouille en een salade. | |